2021-05-17 07:50:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ha panaszkodsz, vissza fogod hallani a szavaidat

Napi horoszkóp május 17-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ami eddig bizonytalan volt, hirtelen rendeződik, ha késve is, de beérik korábbi erőfeszítéseidnek a gyümölcse. Törődj többet elhanyagolt barátaiddal, rövidesen fontos szerepet játszanak majd az életedben!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A szerencse ma leginkább pénzügyi téren szegődhet a nyomodba. Ha nem hiszel a szokásos negatív, visszahúzó hangoknak, akkor valóban jövedelmező dolgokba vághatsz bele. Keresd a jó lehetőségeket egy baráton keresztül!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A sors elégtételt ad, bizonyítva, hogy a jó végül elnyeri jutalmát. Munkahelyeden pozitív fejlemény várható – szerelmi téren pedig szenvedély. Akinek ilyen támogatói vannak, mint neked, nem lehet gondja a jövőre!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Vonzerőd megnő, nagy sikered lehet szerelmi téren. Nehogy felborítsd pár ember békés családi életét! Képtelen vagy viszont kezelni a kellemetlen helyzeteket. Ehhez nyugodtságra lenne szükséged, és az most neked nincs.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy nagyon is önfejű emberrel hoz össze a sors, és nehézségeket, plusz feladatokat is hozhat a mai nap az Oroszlánoknak. Te azonban az a fajta vagy, akit csak megerősítenek az efféle próbatételek. A vitában ma senki nem győzhet le.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha panaszkodsz, vissza fogod hallani a szavaidat – jobb, ha most nem osztod meg gondolataidat bárkivel, csak akiben vakon megbízol. Pénzügyileg nem a legjobb a mai nap, kerüld is el a komoly döntéseket.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Általában türelmes típus vagy, ma mégis nehezedre eshet ezt a szép erényt gyakorolni. Ez természetes, hiszen egyre erősödő személyiséged érvényesülési utakat keres. Vannak, akik támadásnak érzik a közeledésedet. Válogasd meg az eszközeidet!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A hirtelen elhatározásoktól most óvakodj! Flörtölni is csak akkor flörtölj, ha még keresi az igazit, mert most bárkit meghódíthatsz, de téged sem fog hidegen hagyni a másik. Nem ártana, ha rendeznéd kollégáiddal a viszonyt, mert a jelenlegi helyzetben valakik irigyek rád, és ez akadályozhatja a sikert.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lassan hozzászoksz a lehetetlen elvárásokhoz, ráadásul hirtelen egy remek ötlet pattanhat ki a fejedből. Csak később jössz rá, hogy épp ez lehet jövőbeli sikereid titka... Partnereddel szemben legyél még türelmesebb!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Érzed, tudod, hogy jól mennek ma a dolgaid. Szerencsére a munkahelyeden is megbecsülnek, és az otthonodban is szeretett család vár. Ha mégsem, a mai napon lehetőséged van, hogy társra, vagy új állásra találj.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most az erődet meghaladónak tűnő feladatok megoldására is képes vagy, és rádöbbensz: nem használtad ki rejtett tartalékaidat. Új erővel tölt fel a tudat, hogy ha az eddigi nehézségeket megoldottad, akkor most sem kell félned az akadályoktól.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az égiek arra intenek, hogy hallgass a megérzéseidre, mert azok most csalhatatlanul mutatják a helyes utat. Romantikus találkozást tartogat a mai nap – ez a viszony már minden bizonnyal hosszú távra szól. Ha van társad, törődj többet vele és a kapcsolat ápolásával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: